Якщо я скасую свою підписку, що станеться з моїми фотографіями та даними на вебсайті та в галереї?

Оновлено 16 жовтня 2026 р.

Через 5 днів після скасування або неплатежу підписки файли галереї та портфоліо будуть автоматично видалені до ліміту 1 ГБ (допуска безплатного плану). Текстовий вміст веб-сайту та пов'язані з ним файли не видаляються.

Схожі статті