Як клієнт завантажує фото з галереї?

Оновлено 16 жовтня 2026 р.

Коли ви поділяєтесь галереєю з клієнтом, він має три основні варіанти для завантаження фотографій:

1. Окремо (по одній)

Щоб завантажити файли окремо, клієнт повинен натиснути значок «Завантажити» на кожній фотографії безпосередньо у вигляді галереї або відкрити фотографію в режимі повноекранного перегляду та натиснути там значок завантаження.

Важливі примітки щодо збереження:

  • ПК/Комп'ютер: Фотографії зазвичай зберігаються у папці «Завантаження» (це може відрізнятися залежно від вашої операційної системи).

  • Мобільний пристрій: Коли ви завантажуєте фотографії по одній на свій телефон, вони потрапляють прямо до галереї. Коли ви завантажуєте всю папку, фотографії зберігаються в файловій системі, а звідти вам потрібно вручну зберегти їх у своїй галереї.

2. Вибрані файли

Для зручності клієнт може вибрати потрібні фотографії та натиснути «Завантажити вибране».

3. Завантажити всю галерею

Щоб завантажити всі файли відразу, клієнт повинен:

  1. Введіть свою адресу електронної пошти, щоб отримати повідомлення після створення архіву. На екрані з'явиться вікно під назвою «Архівування галереї виконується».

  2. Після завершення з'явиться вікно під назвою «Архів готовий до завантаження»; клієнт повинен натиснути Завантажити.

  3. Файли завантажуватимуться як стислена папка до папки «Завантаження» (на комп'ютері) або в файлову систему (на телефоні).


Чи може фотограф завантажувати фотографії з галереї клієнта?

Так, існує два способи:

  1. Через посилання клієнта: Завантажте так само, як це робить клієнт — використовуючи посилання на галерею, орієнтоване на клієнта (дотримуючись описаних вище кроків).

  2. Через панель адміністратора: Завантажуйте фотографії через панель адміністратора, натиснувши значок багатокрапки (...) на файлі (у верхньому куті) та вибравши «Завантажити».


При завантаженні окремої фотографії результуючий файл квадратний і маленький. Що мне делать?

Ви неправильно завантажили фотографію з низькою роздільною здатністю.

Це трапляється, коли ви натискаєте правою кнопкою миші на зображення та вибираєте «Зберегти зображення як...» або «Зберегти зображення в папку завантаження»,що зберігає створений попередній перегляд фотографії, призначений для швидкого перегляду, а не повноресурсний файл. Ви повинні використовувати спеціальний значок завантаження, наданий послугою.

Схожі статті