Як я можу видалити свій обліковий запис?

Оновлено 16 жовтня 2026 р.

Ви можете видалити свій веб-сайт самостійно в будь-який час:

  1. Відкрийте Налаштування на своїй панелі управління.

  2. Прокрутіть до кінця сторінки до розділу "Небезпечна зона".

  3. Натисніть "Видалити мій веб-сайт".

  4. Введіть слово "delete" для підтвердження, а потім натисніть "Видалити веб-сайт".

Цю дію не можна скасувати. Наступне буде безповоротно видалено:

  1. Весь вміст веб-сайту: сторінки, послуги, портфоліо, галереї, блог, запити, переклади та аналітика

  2. Усі завантажені файли: фото, відео, логотип та favicon

  3. Ваша активна підписка буде негайно скасована, тому вас більше не буде стягуватися плата

  4. Ваш поддомен *.pix.bi та будь-які підключені спеціальні домени перестануть працювати, а ваш веб-сайт буде видалений з Google Search Console

  5. Члени команди втратять доступ до веб-сайту

Тільки власник веб-сайту (адміністратор) може видалити веб-сайт; члени команди не бачать цей параметр. Після видалення ви автоматично вийдете з системи.

Якщо у вас є кілька веб-сайтів, буде видалено лише веб-сайт, яким ви зараз керуєте. Ваші інші веб-сайти залишаються без змін.

Схожі статті