Після додавання ваших робіт як альбомів, ви можете змінити порядок їх відображення на веб-сайті.
Для цього просто перетягніть маленький квадрат на лівому краю альбому, і зміни будуть збережені автоматично.
Оновлено 16 жовтня 2026 р.
Після додавання ваших робіт як альбомів, ви можете змінити порядок їх відображення на веб-сайті.
Для цього просто перетягніть маленький квадрат на лівому краю альбому, і зміни будуть збережені автоматично.