Так, кожна стаття на вашому сайті може бути встановлена як опублікована або неопублікована.
Щоб забезпечити, що стаття залишається "приватною" (або прихованою), під час процесу створення статті перейдіть до параметрів і виберіть свою перевагу під опцією, наприклад, "Не опубліковано на сайті".
Таким чином, якщо ви не опублікуєте статтю на сайті, вона буде доступна лише вам і людям, з якими ви безпосередньо поділитесь посиланням на цю статтю.