Jeśli anuluję moją subskrypcję, co dzieje się z moimi zdjęciami i danymi na stronie pix.bi oraz w galerii?

Zaktualizowano 16 października 2026

5 dni po anulowaniu subskrypcji lub braku płatności, pliki galerii i portfolio będą automatycznie usunięte do limitu 1 GB (przydział planu bezpłatnego). Zawartość tekstowa strony internetowej i skojarzone pliki nie są usuwane.

Powiązane artykuły