Aby anulować subskrypcję, wykonaj poniższe kroki:
Przejdź do sekcji "Ustawienia" (znajduje się w lewym dolnym rogu).
Przejdź do podsekcji "Subskrypcja".
Wybierz "Anuluj subskrypcję".
Zaktualizowano 16 października 2026
Aby anulować subskrypcję, wykonaj poniższe kroki:
Przejdź do sekcji "Ustawienia" (znajduje się w lewym dolnym rogu).
Przejdź do podsekcji "Subskrypcja".
Wybierz "Anuluj subskrypcję".