Możesz usunąć swoją stronę internetową w dowolnym momencie:
Otwórz Ustawienia w swoim panelu.
Przewiń do dołu strony, do sekcji "Strefa niebezpieczna".
Kliknij "Usuń moją stronę internetową".
Wpisz słowo "delete", aby potwierdzić, a następnie kliknij "Usuń stronę internetową".
Ta czynność nie może być cofnięta. Poniższe elementy zostaną trwale usunięte:
Całą zawartość strony: strony, usługi, portfolio, galerie, blog, wnioski, tłumaczenia i analizę
Wszystkie przesłane pliki: zdjęcia, filmy, logo i favicon
Twoja aktywna subskrypcja zostanie anulowana natychmiast, więc nie będzie ci już pobierana opłata
Twoja subdomena *.pix.bi i wszystkie podłączone domeny niestandardowe przestaną działać, a Twoja strona zostanie usunięta z Google Search Console
Członkowie zespołu stracą dostęp do strony internetowej
Tylko właściciel strony (administrator) może usunąć stronę; członkowie zespołu nie widzą tej opcji. Po usunięciu zostaniesz automatycznie wylogowany.
Jeśli masz kilka stron internetowych, usunięta zostanie tylko strona, którą aktualnie zarządzasz. Twoje pozostałe strony pozostaną bez zmian.