Tak, każdy artykuł na Twojej stronie może być ustawiony jako opublikowany lub nieopublikowany.
Aby artykuł pozostał „prywatny" (lub niewidoczny na liście), podczas procesu tworzenia artykułu przejdź do ustawień i wybierz swoją preferencję w opcji, na przykład „Nie opublikowany na stronie".
W ten sposób, jeśli nie opublikujesz artykułu na stronie, będzie on dostępny tylko dla Ciebie oraz dla osób, którym bezpośrednio udostępnisz link do tego artykułu.